En liten milepæl!

Det er muligens ikke noen big deal sånn i den store sammenhengen, men nå har jeg altså publisert noe jeg har tegnet helt selv. Veldig stolt! 😀 Riktig nok har jeg sett etter et bilde, men likevel! For nysgjerrige så har jeg tegnet på iPad Pro med … fortsett å lese her!

Fra humor til ramme alvor

Da jeg starta min lille print-on-demand-butikk på Spreadshirt, så var det hovedsakelig for å laste opp humoristiske motiv som kunne spre litt glede. Det er fortsatt hovedsakelig humor jeg prøver å bedrive, men av og til så skjer det ting i verden som gjør at jeg sliter … fortsett å lese her!

Lager jeg virkelig alle motivene selv?

Ja, rent visuelt så gjør jeg det. Nei, jeg finner ikke på all tekst selv, og jeg finner definitivt ikke opp kruttet på illustrasjonene heller. Skuffa? I såfall så får jeg jo beklage det, men før du beskylder meg for å gjøre noe ulovlig så kan jeg … fortsett å lese her!

Litt blogging må til, si!

Nå har jeg hatt denne bittelille nettbutikken min en god stund, uten at det egentlig har blitt noe særlig fart på salget. Jeg har jo solgt litt nå og litt da, men jeg har ikke helt knekt koden på hvordan jeg skal nå ut til et bredere … fortsett å lese her!