Litt blogging må til, si!

Nå har jeg hatt denne bittelille nettbutikken min en god stund, uten at det egentlig har blitt noe særlig fart på salget. Jeg har jo solgt litt nå og litt da, men jeg har ikke helt knekt koden på hvordan jeg skal nå ut til et bredere publikum! Jeg skjønner at det selvsagt kan være fordi de motivene jeg lager rett og slett ikke er fine nok, men når jeg ser en del av det andre som finnes der ute (og som later til å selge en del) så kan jeg ikke helt forstå at mine design er så himla mye verre enn det. 😀

Selvsagt går det litt på smak og behag, noen synes sikkert at mine motiv er helt bedritne, men jeg vet at det er flere som synes de er fine også. Mine motiv, altså.

Så da har jeg googlet og forsket litt, og prøvd å finne ut av hva som må til (bortsett fra å prøve å lage enda bedre motiv, selvsagt), og da bæljes det fra alle kanter: Pinterest! Instagram! Filmer! Blogger!

Og jeg bare HÆÆÆ, holder det ikke at jeg lager noe pent på data’n og laster opp, altså?

OK, av med fjortismodus. 🙂 Jeg har forsøkt Instagram en stund, men der er jeg muligens for dårlig på tagger. Eller så skjønner jeg ikke helt at jeg kanskje må lage flere stories – må man det? Jeg burde antakelig hatt en passe stor annonsekonto så jeg kunne annonsert litt på Instagram, men siden jeg selger så få plagg så har jeg ikke fått opparbeidet meg en sånn konto. O:-)

Så hva med andre fantastiske SoMe-plattformer?

Det samme gjelder vel på Facebook, så lenge ikke det jeg lager er kult nok til at folk går mann av huse for å dele innleggene mine, så burde jeg antakelig annonsert mer. Og jeg sier «mer», for jeg har faktisk prøvd. Uten at det tok helt av da heller – så kanskje jeg bare ikke helt skjønner hvordan jeg skal nå den riktige målgruppen!

Det er i det store og hele åpenbart mye jeg ikke skjønner. 🤪 Så da er det vel bare å blåse rett inn på enda en del av SoMe jeg ikke har helt snøring på, nemlig Pinterest. Jeg har hatt konto der en stund, uten at jeg helt har skjønt poenget med plattformen – men jeg har jo hørt at det er ganske poppis blant ganske mange. Og jeg har fint lite å tape, annet enn noen hårstrå ekstra som blir røsket ut i frustrasjon.

Dermed plasket jeg uti det med begge beina, og opprettet en bedriftskonto. Noe som ikke akkurat gjorde det enklere for meg å forstå … men ikke helt verre heller. Jeg er ca like forvirra som før.

(Jeg bare slynger det ut, jeg. Om du som leser dette er en racer på enten Pinterest, Instagram, blogging eller annonsering på SoMe, så skal du faktisk få sjansen til å bli min privatlærer – HELT gratis! Det er bare til å ta kontakt.)

Nå har jeg altså begynt å blogge også?

Joda, den er i og for seg ny. På den måten at jeg sletta det ene innlegget (om rettskriving) som lå der, og gjør et forsøk på å begynne helt på nytt. 😊 Jeg har, tross alt, tro på at det MÅ være mulig å selge t-skjorter eller hettegensere eller krus til et litt bredere publikum enn det jeg har gjort hittil!

Så, for å avslutte dette første innlegget, så avrunder jeg med å si at hvis du kommer til ramle over mer av min blogging, så kommer du helt sikkert til å se noen klønete forsøk på SoMe-markedsføring. Vær gjerne tålmodig med meg, og kom i alle fall gjerne med tips og råd til en stakkars forvirret designer!

(Under her ser du meg mens jeg blogger. Bildet over her er bare en dårlig stand-in.)

via GIPHY

Legg igjen en kommentar