Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven.
Sikker betaling med Vipps

Metallkopp med karabinkrok

Jeg har tatt inn et parti med metallkopper som er perfekte til å ha med på tur! Hanken er en karabinkrok, og dermed kan koppen festes til nesten hva som helst – ryggsekken, beltehempen, teltsnora … you name it.

Koppen er 9 cm høy, og rommer ca 3 dl væske.

Jeg kan trykke på nesten hva som helst av motiv her, men merk at jeg ikke kan trykke hvitt! Dermed vil alt hvitt på motivet bli samme farge som koppen. Sort trykk er perfekt til denne, men det blir også en kul effekt med andre farger.

Perfekt gave til jegeren, fiskeren eller bare den som liker å være ute på tur!

Pris: 399,- pr stk inkl. trykk

NB! Det er ikke lokk til denne.

Ønsker du å bestille, eller vil du bare vite mer?

Send inn skjemaet under her, så tar jeg kontakt med deg så fort jeg kan!