Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven.
Sikker betaling med Vipps

Nå kommer det snart mye rart her! 😅

Å påstå at jeg driver et trykkeri vil være å ta i ganske voldsomt. Foreløpig har jeg en varmepresse med elementer til å trykke på kopper, flasker etc, så det har vært litt begrenset hva jeg har kunnet tilby. Men trykke gjør jeg jo, selv om det kun er sublimeringstrykk som er mulig på nåværende tidspunkt.

Hva er sublimering?

Kort fortalt er det en trykkeprosess der man bruker blekk, printer og papir som er beregnet på sublimering. Når motivet er printet ut må det festes godt til produktet. Tekstiler må inneholde minst 50% polyester, og harde materialer må være behandlet med et spesielt overflatelag – altså kan jeg ikke kjøpe inn vanlige glass og kopper og kjøre igang.

Deretter blir motivet presset på med varme – som regel over 180 grader. Da blir blekket omgjort til gass, som så fester seg i overflaten på produktet. Dette gir veldig gode fullfargetrykk, spesielt på hvite, blanke underlag.

Se mindre Les mer

Det vil si, jeg har faktisk også kjøpt inn presse til flate ting, som for eksempel t-skjorter. Og med den fulgte det også med en sak til å presse på capser – så nå er det bare å få organisert kontoret mitt sånn at jeg kan få satt opp alle disse dingsebomsene! For t-skjorter og capser bør vel være innafor – selv om jeg bare kan trykke på lyse tekstiler?

Men så har jeg forhørt meg litt rundt omkring, hva andre i samme bransje selger mest av, og selv om det er tumblere og t-skjorter som er det “hotte” nå for tiden, så er det mye mer folk spør etter. Så da er det jo bare å prøve seg fram litt, da?

Foreløpig har jeg ikke investert i et voldsomt bredt sortiment, men noe småtterier som blant annet nøkkelringer i ymse fasonger, dog tags og fotoskilt bør jo være av interesse for noen?

Om du har noen konkrete ønsker til ting så kom med det – kommentarfeltet er åpent! Som sagt så er det kun sublimeringstrykk jeg kan bedrive foreløpig, og det har noen begrensninger. Men om ikke du spør så kan du jo ikke få svar heller! 😊