Om meg

Jeg har så lenge jeg kan huske vært glad i å klippe og lime, tegne kruseduller, fargelegge, ta bilder – kort sagt en masse kreative greier.

På tidlig 90-tall forelsket jeg meg i kalligrafi, og kunne sitte i timesvis og lage vakre bokstaver! Deretter tok et jeg skritt oppover i størrelse, og tjente litt penger på å skrive plakater for forskjellige forretninger.

Etter hvert skjønte jeg at jeg måtte utdanne meg til noe kreativt, og flyttet derfor til Trondheim for å gå på reklamelinje samt grafisk design. Vi fikk testet ut mange forskjellige typer design, og det var ingen tvil om at det jeg likte aller, aller best, var å sette sammen bokstaver og illustrasjoner til en helhet som fungerer.

I årene etterpå har jeg jobbet med mye forskjellig innen denne retningen, og jeg har elsket hvert sekund av det.

Jeg kan nevne i fleng forskjellige ting jeg har jobbet med; kundeaviser, annonser, plakater, visittkort, bøker, logoer, skilt og så videre. Jeg har også jobbet mye med sosiale medier, spesielt Facebook, Instagram og web.

Jeg fotograferer, filmer og redigerer også – på langt nær like godt som de som er utdannet innenfor det fagfeltet, men for mange vil det være godt nok til bruk på f.eks. sosiale medier. Trenger du f.eks. hjelp til dronefilming kan jeg anbefale deg noen som bistår med slikt.

I 2016 opprettet jeg HRdesign, og for øyeblikket kombinerer jeg det med en 40% stilling som grafisk designer hos Sentrum Profiltrykk i Sarpsborg. Jeg vil derfor ikke kunne ta på meg oppdrag som går i direkte konkurranse med arbeidsgiver, men ta kontakt så finner vi en løsning!

Noen av mine nåværende og tidligere kunder:

RAA Brewing Company

Jeg designer det aller meste av etiketter til produktene deres. Dette oppdraget fikk jeg våren 2022, og jeg digger det! Du kan se noen av etikettene jeg har designet her. (Den første etiketten fra meg er Mango Sour. Noen av etikettene jeg har designet for dem er av øltyper som har gått ut av produksjon, derfor er ikke alle “mine” varianter der.)

Frøken Holm

Vi har samarbeidet mye til og fra opp igjennom årene, og sommeren 2022 fikk jeg muligheten til å designe Frøken Holms jul – supermorsom jobb, selv om det var en underlig følelse å gå inn i julemodus midt på sommeren.

Glenghuset

Jeg bistår dem med tjenester på Facebook, samt at jeg har designet, satt opp og vedlikeholder nettsidene deres.

Takelund kaffebrenneri

Her har jeg laget logo og designet vindusdekor, og jeg bistår med hjelp til etikettdesign og diverse trykksaker når de måtte trenge slike.